Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk gerust of deze tussen de veelgestelde vragen staat.
Je mag ook altijd mailen naar info@lotsendots.nl en dan helpen we je graag.

Een voorbeeld: is je kindje 68 cm lang? Dan past maat 68 perfect! Ook daarna draagt je kind het nog een tijdje door.

Om de kleding mooi te houden, adviseren we de kleding binnenstebuiten te wassen op 30 graden. Onze producten zijn niet geschikt voor de droger. Strijken mag met het kledingstuk binnenstebuiten, op de laagste stand en bij voorkeur zonder stoom.

Producten uit voorraad versturen we iedere donderdag met PostNL en kunnen iedere donderdagochtend tussen 9:30 en 11:30 uur opgehaald worden in ons atelier: Doortocht 5 in Bodegraven. Producten die niet op voorraad zijn of waarbij je zelf de stof kiest, maken we speciaal voor jou. Dit duurt ongeveer 2 weken.

Zie ook deze informatie.

De verzendkosten bedragen €4,50. Ongeacht of het als brievenbuspakje of als pakket verstuurd wordt. Verzending is gratis bij besteding van minimaal €60,00. Ophalen bij het atelier is gratis.

Zie ook deze informatie

Lots & Dots is een stichting; we mogen winst maken met als voorwaarde dat we het aan een goed doel besteden. Twee keer per jaar schenken we de winst aan een organisatie die iets moois doet tegen eenzaamheid onder ouderen. We hopen in het najaar van 2020 (als de corona maatregelen het toelaten) het eerste uitje te organiseren en gaan zelf ook mee om te zien hoe de ouderen ervan genieten.

Wat fijn! Je mag altijd vrijblijvend jouw gegevens doorgeven door een mail te sturen naar info@lotsendots.nl of het contactformulier in te vullen. Ons atelier bevindt zich in Bodegraven.

We doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Heb je toch een klacht? Dan horen we het graag. Mail gerust naar info@lotsendots.nl en dan lossen we het samen op.