Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk gerust of deze tussen de veelgestelde vragen staat.
Je mag ook altijd mailen naar info@lotsendots.nl en dan helpen we je graag.

Een voorbeeld: is je kindje 68 cm lang? Dan past maat 68 perfect! Ook daarna draagt je kind het nog een tijdje door.

Om de kleding mooi te houden, adviseren we de kleding binnenstebuiten te wassen op 30 graden. Onze producten zijn niet geschikt voor de droger. Strijken mag met het kledingstuk binnenstebuiten, op de laagste stand en bij voorkeur zonder stoom.

Producten uit voorraad versturen we iedere donderdag met PostNL en kunnen iedere donderdagochtend tussen 9:30 en 11:30 uur opgehaald worden in ons atelier: Doortocht 5 in Bodegraven. Producten die niet op voorraad zijn of waarbij je zelf de stof kiest, maken we speciaal voor jou. Dit duurt ongeveer 2 weken.

Zie ook deze informatie.

– Bestellingen tot €10: €1,92
– Bestellingen vanaf €10: €4,60 (ongeacht of het als brievenbuspakje of als pakket verstuurd wordt)

Gratis verzending bij besteding van minimaal €60,00.
Ophalen bij het atelier is gratis.

Zie ook deze informatie

Lots & Dots is een stichting; we mogen winst maken met als voorwaarde dat we het aan een goed doel besteden. Een aantal keer per jaar organiseren of sponsoren wij activiteiten voor ouderen, om iets moois te doen tegen eenzaamheid. In 2020 (ons eerste jaar) hebben al twee activiteiten plaatsgevonden: het rondbrengen van stroopwafels aan 250 ouderen en het bezorgen van 90 ontbijtjes. We hopen in 2021 met een groep ouderen op stap te gaan (als de corona maatregelen het toelaten) en gaan zelf ook mee om te zien hoe zij ervan genieten.

Wat fijn! Je mag altijd vrijblijvend jouw gegevens doorgeven door een mail te sturen naar info@lotsendots.nl of het contactformulier in te vullen. Ons atelier bevindt zich in Bodegraven.

We doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Heb je toch een klacht? Dan horen we het graag. Mail gerust naar info@lotsendots.nl en dan lossen we het samen op.